Despre Noi

Compania “ANCO” si-a inceput activitatea in 1995 fiind una din primele companii de pe piata Moldovei care colabora si prelungeste sa o faca  cu uzine de sticla din Ukraina, Russia, Romania…,prin aceasta fiind unul din principalii furnizori care aproviziona piata sticlei in Moldova.
Profesionalismul, creativitatea si dedicarea fiecarui colaborator a companiei activitatii sale ne-a permis ocuparea unor pozitii ferme.
Multi clienti colaborand o data cu noi devin parteneri permanenti si ne recomanda prietenilor sai.
Dar daca e sa ne intoarcem la istorie putem afirma ca chiar atunci  principiile fundamentale pe care se baza activitatea noastra au devenit :calitatea inalta a productiei si atitudinea umana fata de fiecare din clientii nostri. Acest fapt ne-a permis deschiderea in scurt timp a reprezentantelor in alte regiuni a Moldovei.
Acum principalele domenii de activitate ale companiei sunt:

Producerea geamului termopan (inclusiv cu folosirea sticlei Low-E, matisate,etc.) Producerea ferestrelor si usilor din PVC si aluminiu. Comercializarea(peste 30 de modele) si prelucrarea sticlei (taierea si instalarea, slifuirea si gaurirea, transportarea…..) Vitralii decorative –un produs nou unic si exclusiv pe piata Moldovei
Comercializarea veselei din portelan de calitate superioara de la diferite fabrici  din Europa.

Va dorim o zi buna in continuare si speram la o colaborare de lunga durata
Va garantam o deservire la nivel inalt.Curs valutar